Treehouse retraite

Coaching weekend
midden in de natuur

11-12-13 Februari 2022 -VOL!

Coaching weekend midden in de natuur

Waarom dit coaching weekend? Aan de buitenkant zie je er rustig uit, maar  je hoofd draait vaak overuren. Volop ideeën, mogelijkheden, to-do’s en zorg voor en om anderen. Hoe zou het zijn als je daar meer rust in kreeg en helderheid in wat jou energie geeft? Om je grenzen beter te kennen en aan te kunnen geven? En dat je keuzes gaat maken om wat je daadwerkelijk wil, ook te realiseren? Wat zou dat voor je kunnen betekenen? 

Dit coaching weekend is het excuus waarop je wachtte om er eindelijk mee aan de slag te gaan!


Kom in beweging vanuit rust


Mogelijk voel je dat je iets anders wilt, alleen weet je nog precies wat en/of hoe. Naast dat je daar dit weekend meer helderheid in krijgt, krijg je tools en inzichten om jezelf beter te leren kennen en stappen te maken die voor jou nodig zijn.

Hoe dat eruit gaat zien in je dagelijkse acties? Dat is voor iedereen anders. De kans dat je jouw te maken stappen ziet en uitvoert zolang je maar doordendert is echter minimaal. In dit coaching weekend gaan we er daarom vanuit een plek van rust, actief mee aan de slag.

 • Leer herkennen om vervolgens los te laten wat je tot nu toe weerhield.
 • Werk samen met jezelf in plaats van er tegenin.
 • Met concrete stappen naar huis 
 • Kom en blijf in actie.

Focus op jouw doel


Tijdens het Treehouse retraite coaching weekend unpluggen we even uit de digitale wereld. Letterlijk midden tussen de bomen krijg je de rust en ruimte om weer te focussen.

Zowel vanuit ontspanning als speelse inspanning, ga je aan de slag met het visualiseren, creëren en realiseren van wat jij meer, anders of verder wil in en met jouw leven.

Het vereist niet alleen visie en moed om je dromen te volgen, maar ook de juiste MINDSET en een ondersteunende GROEP van gelijkgestemden om het te laten gebeuren!


Vind de juiste balans


Doelen stellen draagt bij aan groei. Diezelfde doelen zorgen er alleen soms ook voor dat we ons uiteindelijk minder prettig voelen of zelf uitgeput raken. Hoe vind je voor jezelf daarin de juiste balans?

Tijdens de Treehouse retraite ga je hiermee aan de slag.

 • Hoe zie jij jezelf de komende jaren?
 • Wat maakt jouw doel belangrijk?
 • Wat gebeurt er als je even stilstaat of als het niet lukt? 
 • Welke mogelijkheden zijn er als je met je doel kunt spelen?

Met verschillende toffe, ontspannende en inspannende oefeningen en workshops (binnen én buiten), momenten van reflectie en groepscoaching ontdek en ervaar je stap-voor-stap wat (on)nodig is om wat jij wil te creëren.

Voor wie is het coaching weekend

Betrap je jezelf regelmatig dat je eerder kiest voor de ander dan voor jezelf in je relaties, werk of gezondheid?

Durf je lastig je gevoel te uiten of geef je geen echte mening, omdat je bang bent wat anderen zeggen of vinden?

Zit je veel in je hoofd en doe je veel, maar komt er weinig uit je handen wat je diep van binnen meer wil ervaren? 

Lukt het maar niet de focus en tijd te vinden om wat jij (meer) WIL IN JE LEVEN helder en tot uitvoer te brengen?

Dan gaat dit coaching weekend je zeker ondersteunen om hier verandering in te brengen.


Jouw coach: Maaike


“Een droom zonder een plan, blijft een fantasie”. Dat weet je wel, echter in ons dagelijks leven neem je nauwelijks de tijd om er écht even bij stil te staan. En als je er druk mee bent, dan is dat vooral in je hoofd. Tot nu!

Mijn naam is Maaike. ICF PCC gecertificeerd coach, Strength & Conditioning Trainer, outdoor- en survivalrun liefhebber, gek op boomhuizen en jouw coach tijdens de Treehouse retraite. Ken je me wat beter dan omschrijf je me waarschijnlijk als rustig en tegelijkertijd stoer, daadkrachtig en scherp, oprecht en creatief.

Met deze retraite wil ik je de kans geven om daadwerkelijk aan de slag te gaan met jouw dromen en verlangens. Zonder afleiding en vol inspiratie en begeleiding om je te ondersteunen.

Ik kijk er naar uit je te mogen begeleiden op jouw avontuur!


Ervaringen van deelnemers

Ik wil er nu écht voor gaan!

Kom je op persoonlijk of zakelijk vlak niet meer verder, dan is dit een mooie retraite om erachter te komen waar het aan ligt. Je leert veel over je eigen ik en dat de meeste beperkingen/overtuigingen bij jezelf liggen.

Samantha P. 

Kunstenares

"

Grote stappen in de richting waar jij naar toe wilt.

Voor mij was het een ontzettend geslaagd weekend. Veel inzichten opgedaan, fijne, liefdevolle mensen om me heen en een topcoach die je helpt stappen te maken!

Martijn D. 

Defensie/ leiderschapstrainer

"

Al mijn verwachtingen overtroffen!

Het weekend heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het was waardevol, gezellig, ont-zettend leuk en het heeft me geholpen om mijn brei van plannen en ideeën voor de komende tijd op een rijtje te zetten.

Martine T.

Eigenaar Marketingbureau

"

Het programma

Wat kan je ongeveer verwachten tijdens het Treehouse retraite. 

2.5 week voor aanvang

Graag maak ik alvast kennis met je via de telefoon. Hiervoor maken we via de mail een afspraak.

Tijdens deze intake bespreken we door jouw verwachtingen, wensen, eventueel eerdere ervaring(en) met coaching en de eerder toegezonden vragen.

De intake is belangrijk om het meest optimale uit jouw weekend te halen. Uiteraard heb je ook gelijk de mogelijkheid me al je vragen te stellen.

Vrijdagavond

Zodra je door de tunnel richting onze boomhut loopt, ervaar je meteen de rust die op deze plek heerst. Wanneer iedereen gearriveerd is en zijn slaapplek in de boomhut heeft verkend, verzamelen we in de gezamenlijke huiskamer voor de eerste kennismaking.

Je telefoon zet je uit en lever je in. Even geen afleidingen van buitenaf en alle focus op jouw proces.

Tijd om jezelf klaar te maken voor jouw avontuur! Hoe ziet het eruit? Wat betekent het voor je? Als onderdeel van deze avond gaan we aan de slag met het maken van jouw Vision board.

Zaterdag

De vogels kwetteren al vroeg als jij je nog even omdraait op je eigen knusse plekje in de boomhut. Nadat je je hebt opgefrist en genoten van een gezamenlijk ontbijt, starten we met een korte terugblik op de vorige avond.

Vandaag gaan we verder aan de slag met jouw avontuur. Wat heb je nodig om het te realiseren? Wat staat je in de weg? Hoe herken je flow en vooruitgang en wat gebeurt er als je stilstaat?

Dit gaan we zowel binnen als buiten in het bos verkennen tijdens verschillende workshops in combinatie met groepscoaching. Uiteraard is er tussendoor ook ruimte voor een lekkere lunch, een gezond diner en een door jullie zelfgemaakt kampvuur bij droog weer!

Zondag

Na een avond rondom het kampvuur en een goede nacht nemen we (uiteraard na een goed vullend ontbijt) kort de tijd om de ervaringen en inzichten van de vorige dag te bespreken.

Vandaag staat in het teken van keuzes maken én vooruitgang. Ook krijgen we bezoek van twee gasten voor een heel bijzondere workshop m.b.t. ademhaling.
Na een gezamenlijke lunch en ga je aan de slag met jouw actieplan vanuit je inzichten en ervaringen.

Tijdens de groepscoaching bepalen we o.a. samen de stappen om ook na dit weekend jouw groei verder te realiseren.


Neem een kijkje in de boomhut

Wanneer is het Treehouse retraite?

Vrijdagavond 11 februari tot zondagavond 13 februari 2022

Wat kost het en wat krijg je?

Een onvergetelijke outdoor ervaring die je meer mentale rust, zelfinzicht en vrijheid in je leven gaat opleveren.

Inclusief:


 • 15 minuten intake voorafgaande aan het coaching weekend
 • Workshops + materialen
 • Verschillende outdooractiviteiten
 • Coaching door Maaike (ICF PCC certified coach)
 • Actieplan voor verdere groei
 • Eten en drinken ( Avond snack 1ste dag, 2 x ontbijt, 2 x lunch en 1 x diner)
 • 2 x Overnachtingen in boomhut in je eigen boomunit voorzien van badkamer, WC en CV.

Exclusief:

 • Vervoer van en naar locatie (Regio Uden)
 • Reis- ongevallen-, en annuleringsverzekering

Aantal deelnemers: 6

DEELNAME €695,- 

+ GRATIS bonus

Opvolgende bijeenkomst (1/2 dag) na 13 weken. Tijdens het Treehouse retreat coaching weekend maak je afspraken met jezelf hoe je de inzichten uit het weekend gaat toepassen in je leven. Tijdens een natuurwandeling delen we wat er gebeurt is en wat je hebt ondernomen in de afgelopen maanden. Een extra steuntje in de rug om je uitgesproken doelen uit te voeren!

Manon K. 

Maaike weet op een relaxte manier met een rustige houding je aan het denken te zetten. Het treehouse retraite was een fantastisch weekend waarin er een goede balans was tussen ontspanning, bewustwording en actie. Een echte aanrader voor iedereen die zichzelf en/of diens leven eens onder de loep wil nemen


Coaching weekend geboekt en nu? 

 • Hell yeah! Jouw avontuur kan beginnen. Je ontvangt een bevestiging van jouw boeking in je mailbox.
 • 2.5 week voor aanvang: Je ontvangt een vragenlijst en een datumprikker om het intakegesprek te plannen.
 • 1.5 week voor aanvang: Je ontvangt een paklijst, zodat je vast weet wat mee te nemen. Adventure is almost there!
 • Een paar dagen voor aanvang van het event ontvang je de laatste info over de locatie en eventuele bijzonderheden.

FAQ

Wat moet ik meenemen? 

1.5 week voor aanvang van het Treehouse retraite ontvang je een paklijst. Hou er in ieder geval rekening mee dat een klein rugzakje op staat. Gezien we veel op de been zijn in de natuur zijn ook een paar goede waterdichte (wandel)schoenen en een fijne jas een aanrader.

Wat is de gemiddelde leeftijd van de coaching weekenden?

De gemiddelde leeftijd voor de outdoor coachingsevents is divers, maar ligt gemiddeld tussen de 27 en 47 jaar.

Hoe fit moet ik zijn?

Een basisconditie is fijn, vooral voor jezelf. Soms zijn we een paar uur op de been, een wandeling van 5-10 kilometer is geen probleem voor je. Twijfel je of je fit genoeg bent of heb je bepaalde bewegingsbeperkingen? Neem contact met me op op te bekijken of deelname mogelijk is.

Ik kan de aangegeven data niet, hoe kan ik op de hoogte blijven van vervolgevents?

Meld je dan vast aan voor mijn mailinglijst. Je ontvangt dan gelijk het eBook Slow Down. Ongeveer 1 keer per maand ontvang je interessante artikelen om tot zelfinzicht- en ontwikkeling en zo blijf je ook als eerste op de hoogte van nieuwe outdoor coachingsevents.

Welke tijden kan in aanhouden?

De Treehouse retraite start op vrijdagavond om 18:30 uur en duurt tot zondag 17:00 uur.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Hoewel buitenonderdelen bij het programma horen - en niemand smelt van een beetje regen - staat ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Zijn de weersomstandigheden dusdanig slecht dat dit het leer- en coachingsproces te veel overheerst, dan kan de organisatie ervoor kiezen het evenement aan te passen of bij zeer slecht weer te verschuiven.

Hierover ontvang je (indien van toepassing) uiterlijk 5 dagen voor het coachingsweekend bericht. Mocht het evenement in verband met veranderde coronamaatregelen niet kunnen plaatsvinden, dan krijg je je geld terug óf kun je deelnemen op de eerstvolgende datum.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Je kan je aanmelden 2 weken voor vertrek mits een weekend niet volgeboekt is. Ieder weekend zal bestaan uit minimaal 4 deelnemers. Indien zich 2 weken voor aanvang niet het minimale aantal deelnemers heeft aangemeld, wordt het Treehouse retraite geannuleerd. Alle aangemelde deelnemers krijgen de mogelijkheid om zich (voor dezelfde prijs) op een van de andere data in te schrijven of men krijgt restitutie van alle reeds betaalde bedragen.

Bij annulering door de deelnemer volgt vanaf 4 weken voor aanvang van een coachingsevent geen restitutie van de reeds betaalde gelden. Je dient hiervoor je reis- of annuleringsverzekering aan te spreken.

Wordt het event geannuleerd in verband met aangepaste Corona maatregelen, dan wordt het volledige bedrag gerestitueerd of kan de deelnemers kiezen voor aan andere datum. 

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

Voor het Treehouse retraite is geen specifieke voorbereiding nodig. Voor aanvang van het event ontvang je via mail enkele voorbereidende vragen.

Ik heb een voedingsintolerantie, allergie of dieetwens

Geen probleem, daar houden we rekening mee. Geef ze wel even aan ons door.

Kan ik ook in termijnen betalen? 

Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen, waarbij het laatste termijn 1.5 maand voor aanvang van het event voldaan moet zijn. Wil je hier gebruik van maken? Zend dan een mail naar info[at]maaikerijk.nl. 

Toch nog vragen? 

Voornaam
Email Address
Je vraag
0 of 350

Waar wacht je nog op?

Boek NU jouw rust en resultaat.

Maaike Rijk ICF PCC gecertificeerd coach